قدرت و ضعف روند بازار

شناسایی قدرت و ضعف روند بازار
چطور متوجه ضعف یا قدرت یک روند در نمودار قیمت شویم؟
ما قدرت و ضعف روند بازار را با تحلیل ویژگی های مختلف حرکت قیمت به ویژه با تحلیل نیروی حرکتی مسافت و عمق شناسایی می کنیم این تحلیل ها عمدتا در تایم فریم معامله(تایم فریم روزانه) انجام شده و برای انجام تحلیل دقیق تر از تایم فریم پایین تر استفاده می کنیم. در ادامه مثال هایی ارائه شده است.
نیروی حرکت
مشاهده حرکت قیمت برای توجه به تغییر سرعت، تغییر شتاب و تعیین معنا و مفهوم این تغییرات با توجه به پتانسیل جریان سفارشات آتی و پتانسیل جهت روند آتی. (به عنوان نمونه زمانیکه کاهش سرعت و شتاب کاهشی را در نوسان مشاهده میکنیم معنای آن کاهش جریان سفارشات آتی در جهت نوسان و ضعف در روند آتی در جهت نوسان میدانیم).
نیروی حرکت به نظر من اسم کاملی نیست اما چون رایج ترین اصطلاح به کار رفته برای این ویژگی حرکت قیمت است از آن استفاده کرده ام نیروی حرکت باید دو ویژگی داشته باشد سرعت(نرخ تغییر قیمت)و شتاب (نرخ سرعت تغییر قیمت).
نکته قابل تامل:
لطفا به این نکته توجه کنید که ما درباره هیچ یک از اندیکاتور ها یا( اسیلاتورها) که نشان دهنده نیروی حرکت مثل Williams%R ،ROC ،RSI ،MACD ،Stochastics یا حتی آنچه به طور معمول نیروی حرکت نامیده می شود صحبت نمی کنیم.
نیروی حرکت یک اندیکاتور نیست بلکه یک ویژگی حرکت قیمت است که باید به صورت نسبی سنجیده شود.
حرکات قیمت را به منظور مقایسه سرعت و شتاب حرکت کنونی قیمت با سرعت و شتاب حرکت پیشین مورد بررسی قرار میدهیم نیروی حرکت قیمت با مشاهده شیب حرکت در نمودار قابل تشخیص است.
در شکل بالا نموداری نشان داده شده که قیمت را بر محور عمودی و زمان را بر محور افقی ( دقیقا شبیه نمودار بازار )نشان می دهد نمودار های سمت چپ و راست هر دو بیانگر نوسان افزایشی قیمت هستند. شیب خط مستقیم بیانگر سرعت قیمت ( نرخ تغییر قیمت ) در هر واحد زمان است.
سرعت کمتر و سرعت بیشتر
* خط آبی با شیب کمتر بیانگر افزایش کمتر قیمت برای همان دوره زمانی نسبت به خط قرمز با شیب بیشتر است بنابراین خط آبی بیانگر سرعت کمتر نسبت به خط قرمز است.( به عنوان مثال در بازه زمانی ۹ دقیقه خط آبی ۵ واحد افزایش قیمت داشته در حالی که در همین مدت زمان [ ۹ دقیقه ] خط قرمز ۹ واحد افزایش قیمت داشته)
* خط آبی در مقایسه با خط قرمز بیانگر نیروی حرکت کمتر در فشار افزایشی است.
* خط آبی در مقایسه با خط قرمز بیانگر ضعف در فشار افزایشی است و خط قرمز در مقایسه با خط آبی بیانگر قدرت در فشار افزایشی است.
شیب خط منحنی بیانگر کاهش یا افزایش شتاب ( نرخ تغییر سرعت تغییر قیمت ) است.
شیب افزایشی و کاهشی:
شیب افزایشی ( خط آبی ) بیانگر شتاب افزایشی است. نیروی حرکت این نوسان در حال افزایش است ؛ که بیانگر افزایش قدرت در فشار افزایشی ( در مدت زمان نوسان ) است.
* شیب کاهشی ( خط قرمز ) بیانگر شتاب کاهشی است. نیروی حرکت این نوسان در حال کاهش است که بیانگر وجود ضعف در نوسان است.
*این پست بر اساس سبک پرایس اکشن لنس بگز می باشد.
42000
دیدگاهتان را بنویسید