کاهش اضطراب در معامله

اضطراب واثرات آن در معامله گری
بنابه نظر دکتر اساتنبرگ متخصص روانشناسی،اضطراب از داشتن نتیجه ی مطلوب در معاملات یکی از مشکلات اساسی و مهم معامله گران است که می تواند منجر به پریشانی در معامله گر شود. این موضوع به خصوص زمانی اتفاق می افتد که معامله گر در ضرردهی بوده ، یا نیاز مالی شدید به سود دهی دارد . آنچه که مهم است اینست که توجه بیش از حد به بازده و کسب درآمد به جای تمرکز بر یادگیری و ارتقای دانش و اطلاعات شخصی باعث ضعف در معامله گری واجرای صحیح معاملات می شود. در این مقاله سعی می کنیم به طور کلی با ایجاد تمایز بین پریشانی و اضطراب و مفهوم آنها ، راهکارهایی برای بهبود و کاهش پریشانی در معامله گری را پیشنهاد کنیم .
تمایز بین پریشانی و اضطراب
وقتیکه شما وارد معامله ای میشوید سرمایه خود را در معرض ریسک قرار میدهید اگر تابهحال در چنین شرایطی قرارگرفته باشید و اصول معامله گری را فراگرفته باشید، میدانید در این شرایط باید چه رفتاری انجام دهید و مانند رانندهای هستید که آماده شرایط نامناسب جاده است. در این شرایط اضطراب کمک میکند که هوشیارانه معامله خود را اجرا و مدیریت کنید . اما درصورتیکه آماده نباشید، اضطراب شما به پریشانی تبدیل میشود و نمیدانید باید چهکار کنید. شاید برای خیلی ها این اتفاق پیش آمده است که سهمی را قبل از رسیدن به هدف قیمتی موردنظر به فروش گذاشته اند یا به موقع از سهم خارج نشده اند و وارد زیان شده اند. آنچه که مهم است، اینست که ما باید وجود اضطراب را به عنوان عاملی کمک کننده بپذیریم و از پریشانی ناشی از اضطراب جلوگیری کنیم.
اثرات پریشانی بر معامله گری
1-تحریف ادراکی و فیلتر کردن اطلاعات جهت اجتناب از دردهای روانی .(مقاله تحریف ادراکی)
2-عدم توجه به فرصت های مناسب و تمرکز بر اضطراب و ترس.
3-اجرای اشتباه یا عدم اجرای به موقع معاملات و درنتیجه خروج از معاملات با سودی کمتر از پتانسیل واقعی یا خروج با بیش از زیان قابل قبول.
چه راهکارهایی برای مدیریت اضطراب در معامله گری پیشنهاد می شود؟
1-تمرکز بر فراگیری
تفاوت فاحشی میان تمرکز بر پول و تمرکز بر فراگیری برای اجرای صحیح معاملات وجود دارد. تمرکز بر پول باعث ایجاد اضطراب و پریشانی می شود و در نهایت باعث می شود حتی اگر در مقطعی از بازار سود دریافت کنید بعدا آنرا به بازار پس بدهید. ولی تمرکز بریادگیری باعث می شود که توانایی خود را افزایش داده و سودی از بازار دریافت کنید که توانایی حفط آنرا داشته باشید.
2-برنامه ریزی وداشتن استراتژی معاملاتی
یک سری قواعد و خط مشی ها برای معاملات خود تدوین کنید و به خود ایمان داشته باشید که همیشه صرف نظر از هر وسوسه ای که شما را به کار دیگری فرا بخواند و بدون لحظه ای درنگ از آن ها پیروی خواهید کرد.
3-خود شناسی
لیستی تهیه کنید . رفتارها و حالت های روحی خود را هنگام معامله گری ثبت و بررسی کنید . این کار به شناسایی نقطه ضعف هایتان کمک می کند و درادامه می توانید با تمرین و تمرکز نقاط ضعف رفتاری خود را که منجر به پریشانی می شوند رفع کنید.
نتیجه گیری
شما در معامله گری باید همواره در حال تربیت خود باشید. برای خودتان تمرین بنویسید و نقاط ضعف و حالات روحی خود را بشناسید . خط مشی ها و قواعد معامله گری خودتان را روشن و واضح سازید و به آنها عمل کنید. این کار به شما اعتماد به نفس می دهد و از اضطراب جلوگیری میکند. همواره تمرکز بر فراگیری مهارت های جدید برای تطبیق خود با بازار را مدنظر داشته باشید . راه موفقیت در بازارهای مالی اتکا به نفس ، اعتماد به نفس و تلاش برای بهبود عملکرد خود در هر لحظه از زمان است.
مطالب دیگر:
42000
دیدگاهتان را بنویسید